Registracija novog korisnika : Fizičko lice
Podaci za prijavu
eMail
Potvrdite eMail
Lozinka
» Od 5 do 20 karaktera
Potvrdite lozinku
Lični podaci
Pol
Ime
Prezime
Region
Opština
Adresa ( Naselje )
Adresa ( Ulica i broj )
Telefon
Mobilni
Prava i obaveze

 
Prednosti registracije
Besplatno oglašavanje
Samo registrovani korisnici mogu potpuno besplatno da postave neograničen broj oglasa!
Oglasi sa fotografijama
Uz svaki oglas za prodaju vozila možete potpuno besplatno prikazati do 20 fotografija!
Prodaja delova i opreme
Pored oglašavanja prodaje vozila, možete oglasiti i prodaju rezervnih delova i opreme! Svaki oglas za rezervne delove i opremu može sadržati do 10 fotografija.
Lista želja
Samo registrovani korisnici mogu potpuno besplatno da formiraju  `Listu želja` od oglasa postavljenih na sajtu i da vrše praćenje izabranih oglasa!
Pravila registracije
Tačnost podataka
Prilikom registracije OBAVEZNO upišite ispravne podatke, kako bi mogli da ih iskoristimo za automatsko popunjavanje `Deklaracije o oglašavanju` koja je po zakonu obavezan sastavni deo svakog oglasa!
Lozinka
Lozinka mora biti duga namanje 5, a najviše 20 karaktera! Lozinku nemojte davati na uvid trećim licima.
eMail
Da bi mogli da dobijate obaveštenja od potencijalnih kupaca, morate uneti tačnu eMail adresu preko koje ćete dobiti URL za aktiviranje iste. Takođe, eMail adresu koristićete kao svoje korisničko ime prilikom prijavljivanja na ovaj sajt!
Telefon i mobilni
Brojevi fiksnog i mobilnog telefona nisu obavezni podaci, ali su poželjni. Ako ih upišete, biće automatski upisani u formular za slanje oglasa, što će olakšati unos istih, a Vi ih po potrebi možete izmeniti na samom oglasu. Brojeve unesite tako da budu što čitljiviji, na primer: 076 / 30-20-320, a ne 0763020320.
Prava i obaveze
Bez prihvatanja `Prava i obaveza` nije moguće proći proces registracije korisničkog naloga!
Obavezni podaci
Polja označena crvenom zvezdicom su obavezna!
Adresa
Ne morate uneti sva polja na adresi ( označeno plavom zvezdicom ), već samo ona koja su stvarni deo Vaše adrese ( ulica i broj i/ili naselje ).
Obavezno unesite tačnu adresu. To je neophodno zbog `Deklaracije o oglašavanju` koja je obavezna po zakonu. Adresa koju ovde unesete ne mora biti vidljiva na oglasima. Vidljivost adrese podešavate na samom oglasu.

 
Copyright © 2018 - 2021 by Netwotk IT doo & Minet doo. All Rights reserved.
Developed by Network IT doo.
---
 Reklamni linkovi: Otkup vozila | Otkup automobila | Otkup vozila Beograd | Otkup automobila Beograd | Selidbe | Selidbe Beograd